ERZURUM / HORASAN - Yazılıtaş İlkokulu

Yazılıtaş İlkokulu

YAZILITAŞ MAH. YAZILITAŞ MERKEZ KÜME EVLERİ NO 35 HORASAN / ERZURUM
Vizyon
Öğrenciye saygı duymak. Toplam kalite doğrultusunda bütün öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. Çabalarımız araştırmacı, yaratıcı, sorgulayıcı, düşünen ve akılcı beyinler yetiştirmek.
Misyon
Çağdaş eğitim anlayışını hedef alarak öğrencilerimizi en iyi biçimde yetiştirmek. Atatürk devrimleri doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamak. Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak kişiliklerini geliştirmek, yeteneklerini ortaya çıkartmak ,öz güvenlerini sağlamak öncelikli amaçlarımızdandır.
Öğretim Şekli :Tam Gün
08.30-14.30
Soba
Ulaşım
Köy yolunun yaklaşık 20 kmlik kısmını Ağrı-Erzurum yolu oluşturmaktadır. Geri kalan mesafe köy yolu olup soğuk asfaltla kaplanmıştır, Yaylacık ve Haydarlı köylerini geçtikten sonra köye ulaşılmaktadır. Kış şartlarından dolayı gidiş geliş yapmak oldukça zordur.
Sabahları köyden ilçe merkezine giden minibüs akşamları köye geri dönmektedir.
Köy
Okulumuz ilçe merkezine 34 km uzaklıktadır.